WebAgenda

Het is mogelijk om patiënten via internet een afspraak te laten maken. Deze wordt direct in uw agenda geplaatst en u hoeft niet apart te synchroniseren. De kans op een dubbele afspraak is hierdoor nihil. Om dit goed te laten verlopen willen we de WebAgenda activeren in samenspraak met uw netwerkbeheerder, systeembeheerder en/of hardwareman. Wij hebben voor hem/haar aanvullende informatie beschikbaar.
U geeft zelf aan welke tijden u vrij geeft voor de WebAgenda en het systeem laat per uur aan de patiënt het eerst volgende vrije stukje zien, zo ontstaan er geen onnodige gaten van bijvoorbeeld 5 minuten.
Heeft u een eigen website? Dan kunt u deze WebAgenda integreren op uw site. Heeft u geen eigen site dan kan de WebAgenda ook via ons verlopen. De patiënten moet dan gaan naar http://jds-dental.nl/webagenda/UW PRAKTIJKNAAM.php om een afspraak bij u te maken.
Op deze manier kan de patiënt iedere dag 24 uur lang direct in uw agenda een afspraak maken. De patiënt dient wel al bij u bekend te zijn: Dit voorkomt vervuiling in uw agenda. Bij het aanmelden/inloggen worden namelijk meerdere gegevens gecontroleerd. Na het plaatsen van een afsrpaak kan de patiënt op ieder moment weer inloggen om deze te wijzigen. Natuurlijk niet op de dag zelf. U kunt zelf aangeven hoeveel dagen van te voren iemand zijn/haar afspraak niet meer mag verzetten/verwijderen. Ook kunt u de duur van een afspraak zelf bepalen.

Wat u in JDS WIND! dient in te stellen om de WebAgenda te gebruiken kunt u vinden met behulp van de 'F1' toets in uw agenda onder het hoofdstuk WebAgenda.

Vragen of meer informatie? Neem dan even contact met ons op.

Klik op het voorbeeld(plaatje) hieronder en u kunt zelf afspraken plaatsen en/of verzetten. Verander niets, maar klik direct op 'Inloggen'.Kenmerken

* Werkt vanaf Windows XP
* Installatie slechts op 1 pc noodzakelijk in een netwerk (voorkeur op de server/hoofdcomputer)
* Continue internetverbinding nodig en de server/hoofdcomputer moet dag en nacht aanblijven
* Eventueel een eigen website
* Te gebruiken i.c.m. JDS WIND!Prijzen

De kosten voor het gebruik van de WebAgenda wordt 'gekoppeld' aan uw jaarlijksonderhoud met JDS.
Aanschaf is gratis en het aantal afspraken is ongelimiteerd!

De eerste agenda €100 en ieder volgende in dezelfde praktijk €35 per jaar excl. BTW.